Performanţa Alba Iulia a învins cu 3-1 FC Cugir la capătul unui meci presărat cu de toate. Echipa lui Paul Ciucă va juca finala Cupei României cu Cuprirom Abrud, formaţie ce a învins şi ea 3-1 pe terenul echipei Dalia Sport Daia Română. 

Performanţa Alba Iulia – FC Cugir 0-3 (1-3 pe teren, dar cugirenii au părăsit terenul înainte de finalul meciului)

La Oarda de Jos FC Cugir a sosit cu sete de revanşă, iar echipa lui Ioan Marcu nu a rezistat decât 45 de minute, moment în care Frenţi a deschis scorul. După pauză formaţia lui Paul Ciucă a ieşit mai motivată de la cabine, iar Ovidiu Turuş a dublat avantajul gazdelor în minutul 67.

În minutul 77 cugirenii au început să spere din nou la finală, datorită golului marcat de Marcu, dar bucuria nu a durat decât două minute deoarece nou-intratul Călin Dănilă a punctat pentru 3-1.

În prelungirile partidei, după o intrare mai dură pe teren, a avut loc o altercaţie soldată cu trei eliminări. Fraţii Călin şi Daniel Dănilă de la Performanţa au văzut roşu direct, în vreme ce Gruian de la FC Cugir a fost şi el eliminat.

„Au dat cu pumnii şi am ieşit afară de pe teren. Lazea stătea şi se uita la ei. La noi ne-am purtat frumos şi ei dau cu pumnii, ăsta e fotbalul din judeţul Alba. Primează Ighiul, Galda, mai rămâne să jucăm pe cărări şi la ziua ciobanului”, a declarat supărat Lae Muntean, preşedinte FC Cugir.

Performanţa: Boldi – Turuş, Oltean, Colcer, Toma, Frenţiu, Hada, Oniche, D. Ianc, S.Turuş, Lenghel. Au mai jucat: Necreală, D. Dănilă, C. Dănilă şi Cernea.

FC Cugir: Moldovan – Sabău, Păduraru, Gruian, Micu, Cristea, Şumuţiu, Bulgaru, Rancea, Petruse, Marcu. A mai jucat: Posteiu

Dalia Sport Daia Română – Cuprirom Abrud 1-3

Cuprirom Abrud este a doua finalistă. Echipa lui Costică Moldovan s-a calificat în finală după succesul 3-1 de la Daia Română, asta după ce gazdele au condus cu 1-0 graţie golului marcat de Gabi Jurcă în minutul 56.

Abrudenii şi-au revenit din pumni şi au marcat de trei ori în 15 minute. Romică David şi  Morar. Aşadar în marea finală se vor întâlni Performanţa Alba Iulia şi Cuprirom Abrud în 15 iunie pe stadionul „Cetate”.

Dalia Sport Daia Română: Ştef, Scheau, Hileagă, Moraru, I. Scheau, Muntean, Benga, Jurcă, Gherman, Samoilă, I. Stoia.

Cuprirom Abrud: D. Barta, A. Pleşa, Sularea, Miheţ, Stan, Mureşan, Bercea, Burz, Mornea, Nemeş, R. David.

 
 
 

Publicitate

Publicitate