Sâmbătă dimineața, la Deva, jucătoarele de la HC Alba-Sebeș au susținut un nou meci de pregătire. Handbalistele din Alba au reușit să învingă cu o diferență două goluri, 29-31, campioana en-titre a Ucrainei, Karpaty Ujgorod.

Handbalistele de la Sebeș au avut parte de o săptămână plină de jocuri amicale. După remiza cu Chimistul Râmnicu Vâlcea și victoria cu CS Universitatea Reșița, a venit rândul unei noi victorii, de această dată cu o echipă din Ucraina.

După o partidă în care s-a jucat de la egal la egal, în ultimele 10 minute, jucătoarele lui Weber au reușit să preia conducerea și să câștige în fața echipei campioane a Ucrainei, Karpaty Ujgorod, cu scorul de 29-31 (15-14).

„Ne bucurăm că am câștigat, am făcut un meci bun, mai ales pe apărare. Am reușit să rămânem concentrați până la finalul meciului și să câștigăm. Le felicit pe fete pentru determinarea și disciplina tactică. Acum ne pregătim pentru jocul de sâmbătă seara, cu Reșița”, a declarat antrenorul Alexandru Weber.

Au marcat pentru HC Alba-Sebeș: Ana Maria Ciolan (11), Lavinia Dobromir (8), Paula Chirilă (6), Mădălina Bonea, Adriana Tămaș și Paula Hoha – câte două goluri fiecare.

 
 
 

Publicitate

Publicitate