Astăzi a avut loc o nouă etapă din cadrul campionatului național de handbal feminin. HC Alba Sebeș a câștigat cu scorul de 23-17, în deplasare, pe terenul celor de la Național Râmnicu Vâlcea.

Fetele antrenate de Alexandru Weber a bifat o victorie importantă pe terenul din Râmnicu Vâlcea, după ce etapa trecută, disputată acasă, fetele au reușit să spargă perioada proastă prin care treceau, câștigând în fața formației CSM Bistrița. Meciul de astăzi a fost unul lipsit de emoții pentru HC Alba-Sebeș, care a condus pe tot parcursul meciului. Fetele au intrat foarte bine în meci, iar în minutul 8 al partidei scorul deja lua proporții mari în favoarea oaspetelor,  acestea conducând cu 7-0.  La pauza meciului scorul era 9-12, urmând ca la finalul partidei scorul să fie de 17-23.

„Fetele au jucat foarte bine, în special faza de apărare. Am condus pe tot parcursul meciului, iar asta nu are decât să mă mulțumească. Mă bucur că au reușit să legăm a doua victorie consecutivă, și așteptăm cu încredere următorul meci, în fața echipei din Pitești”, a declarat Alexandru Weber, antrenor HC Alba-Sebeș.

Pentru HC Alba- Sebeș au marcat: Paula Chirilă, Adriana Tămaș, Ana Ciolan, Anișoara Marcu și Bogdan Bianca, fiecare câte 4 goluri, Lavinia Dobromir- 2 goluri, iar Marcela Malac un gol.

Următoarea etapă este programată în data de 9 noiembrie, de la ora 18.00, când HC Alba Sebeș primește vizita echipei SCM Universitatea Pitești.

 
 
 

Publicitate

Publicitate