În luna mai, Juniorii B ai Unirii Alba Iulia vor juca etapa zonală a campionatului de juniori, eveniment ce va avea loc la Alba Iulia. Sorții nu au fost deloc blânzi cu trupa lui Brumaru, astfel că generația viitoare de fotbaliști a ”alb-negrilor” se va lupta cu Poli Timișoara, Universitatea Cluj și Pandurii Târgu Jiu.

Toate meciurile din această etapă vor avea loc pe Stadionul ”Cetate”, teren pe care evoluează și prima echipă a Unirii.

”Se  poate spune că e o grupă a morții. E o grupă foarte grea. Eu am încredere în echipă. Șansele noastre nu sunt foarte mari, am încredere în echipă, că va evolua frumos și vom face o propagandă frumoasă fotbalului. Echipele cu care ne întâlnim au condiții mult mai bune de pregătire decât ale nostre. Au echipe formate din jucători selecționați din toată țara”, a declarat Florian Brumaru, antrenor principal la Juniori B Unirea Alba Iulia.

Totuși, tehnicianul albaiulienilor vede și latura pozitivă a acestui turneu. ”Este un avantaj, pentru că putem promova echipa și ar fi și o premieră, pentru că nu s-a mai ținut un astfel de turneu la Alba Iulia”, a mai spus Florian Brumaru.

În urma calificării, juniorii albaiulieni au primit liber până miercuri, iar de joi aceștia vor pleca în cantonament la Cîmpeni, unde vor sta până duminică. În acest timp, trupa din Alba Iulia va juca un amical cu juniorii celor de la Cuprirom Abrud.

Cealaltă echipă din județul nostru calificată în următorul act al competiției, LPS Sebeș va juca cu Liberty Salonta, Școala de Fotbal ”Gică Popescu” din Craiova și cu CFR Cluj.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate