Etapa cu numărul 23 din Liga I nu a fost fructuoasă pentru albaiulienii din Liga I. Doar Florin Ilie și Nicușor Stanciu au fost titulari la echipele lor de club, în vreme ce Grozav, Tătar, Cristea au intrat pe parcurs.

Florin Ilie a fost integralist în înfrângerea Concordiei Chiajna 0-2 cu Astra Ploiești. Fotbalistul albaiulian nu a evoluat rău, chiar dacă echipa lui a pierdut.

Nicușor Stanciu nu a avut prea multe realizări. A scăpat singur cu Tătărușanu, dar șutul albaiulianului a fost reținut de „Super Tătă”.  Stanciu a fost înlocuit în minutul 66.

Gicu Grozav a jucat o repriză în victoria 2-1 a echipei Petrolul Ploiești cu Dinamo București. Grozav și-a învins unchiul, Cornel Țălnar. Trebuie precizat că Grozav a fost convocat la Naționala României pentru jocul cu Ungaria.

Daniel Tătar a fost introdus în teren în minutul 62, în remiza 0-0 dintre FC Brașov și  Universitatea Cluj. Acesta nu a ieșit în evidență în jocul lipsit de goluri de la Brașov.

Călin Cristea a fost introdus în minutul 86 de Cristi Pustai în victoria echipei Pandurii Târgu Jiu 3-1 cu CSMS Iași. Cristea a evoluat puțin și nu a avut timp să se facă remarcat.

Dinu Moldovan a fost rezervă în remiza 0-0 dintre Universitatea Cluj și FC Brașov. Un alt portar albaiulian, Mihai Mincă nu a fost reținut în lot de antrenorul echipei CFR Cluj.

Transferat în această iarnă la Astra Giurgiu, albaiulianul Alexandru Giurgiu nu a fost reținut în lot de Valentin Sinescu pentru jocul cu Concordia Chiajna.

 
 
 

Publicitate

Publicitate