Etapa a III-a din Liga I a fost prolifică doar pentru Szabolcs Szekely, aiudeanul punctând de două ori pentru ACS Poli. Totuși, alți jucători din județul Alba au avut evoluții apreciate în cea de-a treia rundă a primei divizii.

Gicu Grozav a bifat 69 de minute pentru Petrolul Ploiești în remiza 0-0 cu FC Brașov. Grozav a primit nota „3” din partea gsp.ro pentru evoluție, probabil după ce a ratat o uriașă ocazie cu poarta goală. În același meci, Daniel Tătar a jucat 81 de minute pentru brașoveni.

Călin Cristea a fost titular în succesul echipei Pandurii Târgu Jiu, formație pentru care a jucat 62 de minute și a reușit să contribuie la primul gol marcat de gorjeni.

Alexandru Giurgiu a jucat și el pentru Astra Giurgiu, 11 minute, în succesul cu Corona Brașov. Pentru Corona, Florin Ilie a jucat 58 de minute, fiind introdus în minutul 32, la 0-4. Aiudeanul Răzvan Dâlbea a fost doar rezervă pentru nou-promovata Corona.

Portarul echipei CFR Cluj, Mihai Mincă a fost rezervă în eșecul categoric de la Vaslui, 0-4. În urma înfrângerii, echipa pentru care evoluează Mihai Mincă a rămas fără antrenor, Mircea Rednic intenționând să părăsească echipa.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate