2Născut pe 29 septembrie 1990 la Alba Iulia, Gicu Grozav a evoluat în carieră la Unirea Alba Iulia, a marcat 14 goluri în 62 de partide disputate pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, Standard Liege (Belgia), U Cluj, Petrolul Ploieşti, Terek Groznîi (Rusia) iar în această iarnă a semnat cu Dinamo Bucureşti. A aflat de faptul că unul dintre juniorii republicani B ai Unirii Alba Iulia a marcat în prima parte a campionatului 28 de goluri şi a decis să-i facă acestuia un cadou! Şi astfel, Denis Dup (n.a. va împlini 17 ani pe 21 martie) a intrat în posesia unor superbe ghete de fotbal, marca Nike, de ultima generaţie.

“Am vrut să le personalizez, DD9GG7 (n.a. iniţialele numelor şi prenumelor celor doi plus numerele lor de pe tricourile de joc), dar mi-au spus că perechile noi nu se pot personaliza. Sper să-i aducă noroc copilului şi să marcheze cât mai multe goluri cu ele” a declarat Gicu Grozav.

La rându-i, noul posesor al ghetelor i-a mulţumit pe un site de socializare lui Gicu pentru cadou şi promite să nu-i înşele acestuia, şi nu numai, aşteptările şi să înscrie cât mai multe goluri pentru Unirea Alba Iulia. Un gest frumos, al unui fotbalist care nu şi-a uitat niciodată originile. MULŢAM, GICULE! (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate