Evoluţia bună a lui Gicu Grozav din ultima perioadă s-a reflectat şi în etapa a V-a, când Petrolul Ploieşti a întâlnit Dinamo Bucureşti. Acesta a izbutit să marcheze golul egalizator. Din păcate pentru Gicu şi compania, Petrolul Ploieşti a plecat învinsă din „Ştefan cel mare”, meci pierdut cu scorul de 2-1.

Gicu Grozav a fost introdus din primul minut de antrenorul său, Mircea Rednic, în partida din etapa a V-a, împotriva celor de la Dinamo Bucureşti, meci care s-a desfăşurat pe stadionul din „Ştefan cel Mare”. Scorul a fost deschis rapid de Luchin, în minutul 3, care a reuşit să înscrie cu o lovitură de cap. Gicu Grozav a egalat în minutul 29, când a fost pe fază, după ce Bălgrădean a scăpat în lateral un şut trimis de Hamza. Golul decisiv pentru dinamovişti a fost înscris de Ţucudean, în minutul 90+4, care a profitat de o ieşire hazardată a lui Bornescu, înscriind cu capul în poarta goală.

Gheorghe Grozav, cotat la 1.400.000 de euro, conform transfermarkt.de, a ajuns la cota doi în acest campionat, marcând astfel împotriva celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ şi Dinamo Bucureşti, în cele 350 de minute jucate în acest sezon.

 
 
 

Publicitate

Publicitate