Albaiulianul vândut de Unirea Alba Iulia la Standard Liege, la începutul anului 2010 face ravagii în acest retur în Liga I, reuşind să înscrie pentru Universitatea Cluj în partida din etapa cu numărul 22, contra celor de la Astra Ploieşti.

Gicu Grozav a reuşit să înscrie printr-o „foarfecă” de excepţie, de la aproximativ 10 metri, în minutul 76, reuşind să aducă scorul la 2-1 pentru Universitatea Cluj. Atacantul se află la a treia reușită în acest retur și promite să nu se mai oprească aici.

 „În primul rând, mă bucur foarte mult că am reuşit să câştigăm toate cele puncte. Am obţinut o victorie de moral, una foarte importantă pentru noi, de care aveam foarte mare nevoie, iar acum sperăm să continuăm parcursul bun şi să câştigăm la Chiajna. Suntem conştienţi că au o echipă foarte bună, cu un parcurs bun în acest retur, dar noi trebuie să facem tot posibilul să câştigăm toate cele 3 puncte”, a declarat Gicu Grozav.

Conform atacantului, acesta a semnat imediat după jocul cu Steaua București un contract pe trei sezoane cu ”șepcile roșii”. Parcursul bun din acest retur l-au dus pe Grozav în vizorul marilor echipe din România, Gigi Becali vorbind deseori despre un posibil transfer al atacantului albaiulian.

Vezi mai jos golul marcat de Gicu Grozav în partida cu Astra Ploiești:

httpv://youtu.be/9K5hi2rKMz4

 
 
 

Publicitate

Publicitate