Atacantul albaiulian Gicu Grozav este în mare formă. Fotbalistul care evoluează pentru ”U” Cluj a marcat din nou, pe Cluj Arena, contra celor de la Gaz Metan Mediaș și a fost desemnat jucătorul meciului.

”Briliantul” fotbalului albaiulian a început să-și recapete strălucirea sub comanda lui Claudiu Niculescu, Grozav fiind titular, meci de meci. După victoria 3-0 cu Gaz Metan Mediaș, Gicu Grozav a fost desemnat jucătorul meciului. Mai mult, acesta a mai punctat o dată, pe final, golul fiind anulat eronat, pentru o poziție de ofsaid.

Tot în etapa a XXVI-a, a Ligii I, Daniel Tătar şi Răzvan Dâlbea au evoluat pentru Voința Sibiu în înfrângerea cu 3-0 din ”Giulești”, în vreme ce Călin Cristea a intrat în repriza secundă a jocului dintre Pandurii Târgu Jiu şi FCM Târgu Mureș. Fotbalistul echipei FC Vaslui, Nicușor Stanciu a bifat și el 15 minute în partida cu ultima clasată, CS Mioveni. Albaiulianul nu a mai prins postul de titular după înfrângerea din runda precedentă a Vasluiului cu Voința Sibiu.

Albaiulienii Mihai Mincă și Andrei Zăgrean nu au bifat nici un minut în această rundă. Primul nu a prins lotul pentru meciul cu Petrolul, iar Zăgrean a fost doar rezervă în ”Giulești”.

 
 
 

Publicitate

Publicitate