Performanța Alba Iulia a pierdut, duminică, pe propriul teren, partida cu liderul CSO Cugir, într-un derby pentru locurile fruntașe. Partida a fost decisă în ultimele secvențe ale primei reprize, când Lucian Itu a prelungit un balon pe spate, iar Șuteu a marcat unicul gol al partidei de la Ighiu.

Meciul de la Ighiu a început cu o ușoară dominare a gazdelor, când Dumitru a lovit bara dintr-o centrare, iar Fântână a generat și el spaimă în careul cugirean. După minutul 20, la rampă au ieșit cugirenii, care l-au încercat pe portarul echipei din Ighiu, dar Boldi a avut mereu intervenții providențiale.

Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 45: Itu a prelungit o minge pe spate, iar Șuteu a marcat pe sub portarul Boldi. După pauză, elevii lui Sorin Mărginean au ieșit mai motivați de la cabine, iar Cristea, Turuș și Lupșan au încercat să-l învingă pe Lăncrănjan. Nici nervii nu au lipsit de la Ighiu; oaspeții au terminat partida fără doi jucători: Goronea și Tăban au fost eliminați.

Partida s-a încheiat cu 0-1, iar cei aproximativ 400 de suporteri prezenți în tribună au plecat cu un gust amar, întrucât majoritatea erau susținători ai echipei din Ighiu. La meci au asistat portarul echipei CFR Cluj, Mihai Mincă, președintele executiv al Unirii Alba Iulia, Mihai Dăscălescu, antrenorul echipei Europa Alba Iulia, Alin Hăncaș, dar și fotbaliști ai echipelor din Liga a IV-a.

Iată cele două distribuții:

Performanța Alba Iulia: Boldi –  Soporan,  Oltean, Turuş, D. Lupşan – Cernea, I. Cristea, M. Lupşan, Dumitru, S. Turuş, Fântână. Antrenor: Sorin Mărginean.

CSO Cugir: Lăncrănjan – Tăban, Șuvaina, Simtion, Goronea – Arsene, Mănășturean, Grozav, Șuteu, Itu și Iovănescu. Antrenor: Cătălin Pașcanu.

În urma eșecului de duminică, Performanța a pierdut un tempo important în lupta pentru promovare, iar cugirenii își continuă lupta pentru primul loc în campionat, poziție pe care se situează momentan trupa lui Cătălin Pașcanu.

httpv://youtu.be/RLGCMzvBwK8

 

Comentarii

  1. pt craciun spune:

    cum **** lai prins in 5 poze pe fanta cu mingea? numa pe el lai urmarit?? cred ca mai mult decat ai u in poze aici no facut, cand fugea de minge de vreo 4 ori nai facut o poza, mai mai…si inca o data rusine fantana, rusine marginean

 
 

Publicitate

Publicitate