În prima etapa a returului Ligii a IV-a, Olimpia Aiud s-a deplasat la Ocna Mureș cu speranţe mari pentru meciul contra Viitorul Unirea, dar s-a întors acasă cu 5 goluri încasate şi cu dezamăgirea unei evoluții mai mult decât modeste.

Scorul a fost deschis în minutul 3, de Szekely. Acesta a mai punctat de două ori până la pauză. În partea secundă a jocului, Viitorul Unirea a mai marcat de două ori, prin Rezmuveș (57) și Miclea, 65. Oaspeții au marcat golul de onoare în minutul 71, din penalty.

„Mă bucur că am reuşit să începem cu dreptul acest retur, am demonstrat că suntem o echipă foarte bine pregătită, jucătorii au ascultat indicaţiile antrenorului, făcând un joc bun şi câştigând acest meci. Felicit echipa, meritul le aparţine şi sper să câştigăm etapa viitoare la CS Ocna Mureş”, a declarat Andrei Vincze, președinte, Viitorul Unirea.

„Din păcate nu am reuşit să ajung la meci, dar pot spune am auzit că am jucat foarte slab. Nu ştiu dacă antrenorul a reuşit să alcătuiască cel mai bun 11, din cauza a 3 jucători învoiţi şi 4 suspendaţi, dar sperăm ca etapa următoare să învingem la Cugir şi să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Ioan Timari.

Etapa următoare, Viitorul Unirea se va deplasa la Ocna Mureş, pentru jocul cu echipa din localitate, iar Olimpia Aiud va juca tot în deplasare, la FC Cugir.

 
 
 

Publicitate

Publicitate