Elevii din cadrul Cupei Liceelor şi-au arătat valoarea şi în etapa a III-a, în care spectacolul nu a lipsit. Multe faze de poartă, ratări monumentale, parade superbe ale portarilor, toate acestea au creat atmosfera de spectacol.

În primul meci s-au întâlnit echipele Colegiului Tehnic „Alexandru Domşa” Alba Iulia şi Liceul de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia. Acestea au mers „cap la cap” în prima repriză, când scorul a fost de 2-2. În cea de-a doua, echipa Liceului de Muzică s-a dovedit mult mai „proaspătă” în joc, câştigând meciul cu scorul de 8-3.

În al doilea meci, disputat între Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia şi Liceul cu Program Sportiv, totul a decurs în atmosferă de spectacol veritabil, de ambele părţi. După o primă repriză echilibrată, în care Liceul Sportiv a avut avantaj minim, 3-2, „economiştii” au picat fizic, pierzând cu scorul de 4-9. După acest meci, Liceul Sportiv este singura echipă cu 2 victorii din această competiţie, obţinând o poziţie importantă în ecuaţia câştigării campionatului.

Rezultatele etapei a III-a:

Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” Alba Iulia 3-8 Liceul de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia

Marcatori: Alin Creţu, Daniel Schiau, Daniel Sularia/Marius Moga(3), Andrei Gheorghel(3), Vinerius Zidaru, Ruben Ciugan

Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia 4–9 Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia

Marcatori: Răzvan Frenţiu(3), Robert Dendiu /Gabriel Croitoru(3), Robert Morar (3), Cristian Ivaşcu, Miclea Tudor, Flavius Paghiu

Etapa a IV-a se va desfăşura miercuri, 14 martie, începând cu ora 13.30, astfel:

Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” Alba Iulia – Liceul de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia – Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia

 
 
 

Publicitate

Publicitate