Înfrângere la limită pentru tinerele baschetbaliste de la LPS Alba Iulia. Fetele din Alba Iulia au cedat cu 52-61 (14-15, 11-17, 12-10, 15-19) partida cu LPS Arad și trebuie să mai obțină o victorie din următoarele două meciuri, pentru a se califica la turneul final.

Partida de vineri a fost dominată de la un capăt la celălalt de gruparea din Arad, sportivele pregătite de Nicușor Marcu acuzând oboseala de la meciul de joi, cu CS Phoenix Constanța.

Pentru echipa din Alba Iulia au marcat: Andreea Fleșer 22, Bianca Burlacu 12, Zsofyi Szekely 6, Alexandra Vodă 4, Dorottya Pap 2, Andreea Vintilă 2, Alexandra Boțan 1, Elena Tețcu 1.

LPS Alba Iulia va mai disputa vineri o altă partidă contra grupării CSS Bega Timișoara, într-o confruntare foarte dificilă pentru LPS Alba Iulia. Sâmbătă, de la ora 10.30, trupa lui Marcu va încerca victoria contra echipei LPS Galați.

FOTO: Cosmin Nistor

 

 

Comentarii

  1. pop cristian spune:

    ati pus 100 de poze de la un singur meci in loc sa puneti mai putine si sa fie de la toate meciurile care sau disputat

    1. Aveti dreptate, dar din pacate noi suntem doar doi reporteri, iar acest week-end a fost incarcat din punct de vedere sportiv si a trebuit sa ne impartim la mai multe evenimente, astfel ca nu am putut sa asistam la toate meciurile de baschet desi ne-am fi dorit.

 
 

Publicitate

Publicitate