Lupta pentru șefia seriei începe să fie din ce în ce mai disputată. După runda precedentă, în care CSO Cugir a învins Performanța Alba Iulia, sâmbătă, echipa lui Cătălin Pașcanu nu a putut trece de Metalul Aiud.

Prima repriză de la Cugir s-a desfășurat surprinzător. Vizitatorii din Aiud au început timid meciul, iar, în minutul 8, Șuteu a trimis mingea în bara laterală a porții lui Gânscă. Patru minute mai târziu, Radu Andone a ratat un penalty, în urma unui fault al portarului Lăncrănjan. Acesta din urmă și-a reparat greșeala, parând lovitura de pedeapsă.

Metalul a mai avut câteva oportunități de a marca, iar la poarta lui Gânscă cugirenii nu au putut profita de ieșirea greșită a portarului de la Metalul Aiud.

În partea secundă a jocului, cugirenii au fost la conducerea ostilităților. Însă Itu și Șuteu nu au găsit ținta din poziții ideale. S-a încheiat 0-0, iar CSO Cugir pierde două puncte importante în lupta pentru șefia seriei.

CSO Cugir: Lăncrănjan – Haidinăr, Șuvaina, Sîmtion, Goronea – Arsene, Mănășturean, Grozav, Șuteu – Itu, Iovănescu. Rezerve: Conțiu, Oniga, Sârbu, Dan, Mihu și Grigorescu. Antrenor: Cătălin Pașcanu.

Metalul Aiud: Gânscă – Bălan, Costan, Birk, Muntean, Moga, Hațegan, Andone, Lenghel, Costan, Ferencz. Rezerve: Ranca, Csiki, Sas. Antrenor: Radu Andone.

Pe finalul partidei, antrenorul Cătălin Pașcanu a fost trimis în tribună de către arbitrul de centru, Cornel Aron.

httpv://youtu.be/O4VUjgQgZS0

 
 
 

Publicitate

Publicitate