Meci mare la Alba Iulia, unde echipele de baschet feminin CS Universitatea și ICIM Arad au oferit un spectacol sportiv de excepție. Locurile din sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au fost suplimentate, dar chiar și așa locaţia a fost neîncăpătoare, la meci asistând peste 600 de persoane. Scorul final înregistrat pe tabela de marcaj a fost 61-61 (pe sferturi 13-16, 21-11, 11-15 și 16-19), rezultat ce dus la desfășurarea unei reprize de prelungiri de 5 minute. După prelungiri, disputa s-a încheiat 67-72.

Primul sfert a fost la fel ca și în celelalte partide pentru CS Universitatea Alba Iulia, trupa lui Tomas Bilek fiind condusă  la capătul primului sfert cu 13-16,  sportivele din Alba Iulia revenind în sfertul doi, când au marcat 21 de puncte, în vreme ce arădencele au reușit doar 11, intrându-se la cabine cu scorul de 34-27, în favoarea echipei din Alba Iulia.

În sfertul trei, arădencele au dat semne de revenire, au ajuns chiar să remonteze diferența de șapte puncte înregistrată la pauză. Chiar și așa, baschetbalistele echipei CS Universitatea au reușit să  aibă avantaj și la finalul celui de-al treilea sfert.

Ultimul sfert nu a fost recomandat cardiacilor, întrucât orice greșeală a echipei din Alba Iulia ar fi putut răsturna situația de pe tabela de marcaj și asta pentru că Alba avea avantaj de doar trei puncte după trei sferturi scurse (45-42). La finalul celor patru sferturi, CS Universitatea a încheiat la egalitate derby-ul pentru locul secund, însă, chiar și așa, meciul de la Alba Iulia a fost unul spectaculos. După prelungiri, echipa din Alba Iulia a pierdut partida și implicit a pierdut un tempo pentru ocuparea locului secund.

Imnul național la chitară, majorete și atmosferă de sărbătoare

Atmosferă de sărbătoare la Alba Iulia, la partida dintre CS Universitatea - ICIM Arad

Înainte de primul duel din această partidă, a fost intonat imnul țării. De această dată, organizatorii acestei partide l-au invitat pe Silvan Stâncel, care a interpretat imnul național la chitară. Pentru a anima atmosfera la meci, a fost prezentă și o echipă de majorete, care și-au făcut apariția pe teren la fiecare întrerupere (time-out sau pauză).

Nici galeria ”Gruppo Arnsberg” nu s-a lăsat mai prejos. Aceștia au dominat fondul sonor pe tot parcursul partidei de sâmbătă de la Alba Iulia.

Pentru CS Universitatea au marcat: Anucța Stoenescu 20, Nadia Parker 17,  Becca Tobin 13, Katya Abramzon 6, Breanna Salley 6, Nadia Parker 5,  Taneisha Harrison 5.

În runda următoare, CS Universitatea va juca în deplasare contra grupării Rapid București.

Primarul Mircea Hava și Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel prezenți la meci

Partida de la Alba Iulia a avut spectatori de onoare; printre aceștia îi putem enumera pe primarul Mircea Hava, președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, viceprimarul Ioan Bogățan, rectorul Daniel Breaz, subprefectul Raul Tudorașcu, interpretul de muzică populară Ionuț Fulea, dar și alte nume importante ale județului nostru.

Partida de la Alba Iulia a fost transmisă în direct pe TV HCC, iar pe internet, pe www.electrosim.ro

httpv://youtu.be/jZRe3fOQebE

 
 
 

Publicitate

Publicitate