CS Ocna Mureș s-a impus sâmbătă, pe propriul teren, împotriva formației CIL Blaj, obţinând o şansă în ceea ce privește evitarea retrogradării. După ce a condus cu 2-0 la pauză, CS Ocna Mureș s-a impus la final, cu 3-1, ambele echipe mai marcând un gol din lovitură liberă.

Elevii lui Ionuț Pereat au început meciul în forță și, în minutul 32, Nicolae Popa a marcat primul gol al partidei. În urma unei centrări, atacantul ocnamureșean a înscris cu spatele. Gazdele și-au dublat avantajul în minutul 41, dintr-o lovitură de pedeapsă.

După pauză, CIL Blaj a redus din handicap prin Iorga, care a finalizat o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri. Ultimul gol al partidei a fost marcat în minutul 68, de antrenorul-jucător Ionuț Pereat. Tehnicianul echipei CS Ocna Mureș a înscris în minutul 68 dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri. Portarul de la Blaj a scăpat în poartă, după ce în prealabil aceasta a atins pământul în fața sa.

CIL Blaj a ratat un penalty, apărat de portarul Țiboc, dar au avut și un gol anulat pe motiv de ofsaid.

”A fost un joc destul de greu, în care ne-am impus, a fost un meci foarte dificil. A fost presiune am fost nepregătiți. Băieții s-au dăruit și vreau să-i felicit. Mulțumim conducerii pentru tot ceea ce a realizat. Pentru noi a fost capital, a fost important să începem cu dreptul. Ne așteptam la un meci greu, știam că echipa este bine pregătită ”, a declarat Ionuț Pereat, antrenor CS Ocna Mureș.

În runda următoare, CIL Blaj va primi vizita echipei Viitorul Sântimbru, iar CS Ocna Mureș va juca tot ”acasă”, cu Viitorul Unirea, într-un derby al orgoliilor.

 

Comentarii

  1. alex spune:

    soda este cea mai tare …

  2. copandean alexandru spune:

    findca am si jucat la soda ,,,,,,,,.

 
 

Publicitate

Publicitate