Meciul de la Alba Iulia a fost unul dedicat spectacolului, iar uralele spectatorilor nu au lipsit, pe finalul jocului. Scorul final a fost 65-65 (pe sferturi  16-22, 16-22, 18-13 și 15-8).

Cele mai bune 24 de jucătoare din Divizia A de baschet feminin au disputat un meci spectaculos în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Împărțite în două echipe, Nord și Sud, cele 24 de sportive au oferit un spectacol total la Alba Iulia.

Organizatorii meciului All Star au reușit să impresioneze cei peste 700 de spectatori prezenți în sala din Alba Iulia, care au avut ce viziona pe parcursul celor trei ore. Surprizele, cadourile și competițiile nu au lipsit pentru cei prezenți.

Seara a fost deschisă de mascota Universității din Alba Iulia, dar și de cea a echipei CSM Târgoviște (Kindy). Cele două mascote s-au jucat, au aruncat la coș și, bineînțeles, s-au șicanat.

Încălzirea oficială a adus primele emoții pentru cei prezenți, iar, înainte de debut, a avut loc prezentarea celor două formații. Fiecare sportivă a ieșit în teren cu o minge în mână, cadou pentru cei prezenți. Interpretul Cătălin Hașa a intonat Imnul Național al României, pentru ca mai apoi să fie aruncată prima minge a partidei All Star de la Alba Iulia.

Spectacolul de la Alba Iulia a avut și personalități în tribună. Dacă vizita președintelui FRB nu a surprins pe nimeni, în tribunele sălii de sport s-au aflat și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, prorectorul Moise Achim, directorul OIR POSDRU, Dorin Nistor, subprefectul Raul Tudorașcu, Clement Negruț, viceprimarul Ioan Bogățan.

Partida a fost una spectaculoasă, iar Sudul a dominat pe tabelă întrecerea de la Alba Iulia, pentru ca echipa antrenată de Dan Fleșeriu și Tomas Bilek să încerce revenirea pe tabelă.

Katya Abramzon a ieșit accidentată

Odată cu sărbătoarea de la Alba Iulia, antrenorul Tomas Bilek ar putea pierde una dintre cele mai bune sportive, Katya Abramzon. Aceasta a ieșit în lacrimi de pe teren, iar recuperarea ei până la jocul cu CSM Satu Mare este sub semnul întrebării.

Nici un moment de repaos

Organizatorii acestui eveniment au avut grijă ca spectatorii să nu se plictisească în sala de sport, iar fiecare întrerupere a jocului a fost completată de un moment inedit. La începutul partidei, Adina Stoica a oferit o demonstrație de Zumba, iar în sală au mai avut loc prezentări de modă, majorete, dar și dans de societate.

Pe final s-a desfăşurat și un concurs, ”Aruncarea norocoasă”, ocazie cu care un albaiulian a ratat șansa de a intra în posesia sumei de 500 de euro. Tot ce a trebuit să facă participantul la concurs a fost să înscrie de la centrul terenului. Din păcate, acesta și-a ratat ambele lovituri oferite de  juriu.

 
 
 

Publicitate

Publicitate