Consiliul Județean Alba, în parteneriat cu Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Alba organizează, marți, 18 decembrie, de la ora 17.00, în Sala Ballroom a Alba Mall o nouă ediție a „Galei Sportului”. În cadrul evenimentului le vor fi acordate distincţii şi premii celor mai valoroşi sportivi ai județului Alba pentru activitatea competițională din anul 2012.

Peste 200 de persoane, sportivi, antrenori, conducători de unități sportive și oficiali vor fi premiați în cadrul unui eveniment ce va îmbina performanța sportivă cu momente artistice deosebite.

Premiile vor fi acordate în cadrul a mai multor secțiuni, după cum urmează:

★ Topul celor mai buni 10 sportivi – la discipline sportive olimpice

★ Topul celor mai buni 10 sportivi – la discipline sportive neolimpice

★  Top 3 echipe, ★ Top 3 antrenori, ★ Top 3 unități sportive

★ Sportivi veterani

★ Premii pentru întreaga activitate

★ Mențiuni speciale

Distincțiile vor fi înmânate de preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel, care a declarat, referindu-se la acest eveniment: „Consiliul Județean Alba, ca principalul susținător al vieții sportive din județul Alba, se implică deopotrivă și în recompensarea celor mai valoroși sportivi și antrenori. Sunt oameni care fac cinste județului nostru purtându-i numele și culorile peste tot în țară și în străinătate. Acum, la sfârșit de an, recunoștința noastră se îndreaptă spre acești performeri care, prin efortul lor, ne-au adus multe bucurii și multe momente de mândrie”.

 
 
 

Publicitate

Publicitate