DSC_0052Sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia a avut loc cea de-a treia ediție a galei de kickboxing. Au fost jucate 8 meciuri, iar cap de afiș fiind duelul dintre Tinuț ( Adalbert Sule) din Cluj Napoca și Zoli (Zoltan Bologizbar) din Alba Iulia. Cei doi au luptat la finalul galei și în mai puțin de un minut, Tinuț l-a învins prin knockout pe Zoli. Nici Andrei Dărămuș nu a avut parte de un meci foarte bun, astfel că albaiulianul a pierdut în fața lui Bogdan Qatamner, după 4 reprize.

Sala Casei de Cultură din Alba Iulia a fost arhiplină la cea de-a treia ediție a galei kickboxing. Au fost disputate 8 meciuri cu sportivi de la cluburi de kickbox din toată țara. În deschiderea galei, au avut loc două meciuri de box de juniori. Doi dintre juniorii care au boxat au fost albaiulienii Iulian Covaci și Claudiu Covaci, de la Școala de Box Salonti. Gala a fost prezentată de către Emanuel Drăgușin. Gala a fost organizată de către Ovidiu Văișan și Cristi Miclea. Arbitrajul la cele mai importante partide a fost asigura de arbitrul internațional Cezar Gheorghe.

În cadrul galei s-au duelat:
Zoltan Bologizbar (Alba Iulia) vs. Adalbert Sule (Cluj – Napoca) +95 de kg, unde câștigător prin knockout a fost Adalbert Sule.
Adrian Toșa (Hunedoara) vs. Florin Lupu (Craiova) 81 de kg, unde a câștigat Florin Lupu

Bogdan Qatamner (Arad) vs. Eduard Ingeaua (Giurgiu) 86 de kg, unde câștigător a fost Bogdan Qatamner
Cosmin Ionescu  (Bucureşti) vs. Andrei Dărămuş (Alba Iulia) 85 de kg, câștigător fiind declarat Cosmin Ionescu
Jane Ungureanu (Bucureşti) vs. Raul Suciu (Baia Mare) 85 de kg, câștigător fiind declarat Jane Ungureanu
Marius Ciocârlă (Arad) vs. Adrian Giurgiu (Timişoara) 71 de kg, câștigător fiind Adrian Giurgiu
Daniel Lazăr (Bucureşti) vs. Ştefan Szomoru (Bucureşti) 86 de kg, unde a câștigat Ștefan Szomoru
Ilie Morar (Bistriţa) vs. Alexandru Iacob (Timişoara) 68 de kg, câștigător fiind declarat Alexandru Iacob prin knockout

 

 

 

Comentarii

  1. […] Nici albaiulianul Andrei Dărămuș nu a avut parte de un meci foarte bun, acesta a pierzând în fața lui Bogdan Qatamner, după 4 reprize în care a reușit să-l pună pe adversarul său de multe ori în dificultate. În cazul lui Dărămuș s-a observat o adaptare dificilă la tehnicile de kickboxing, în special la loviturile cu picioarele și genunchii, acesta fiind mai mult antrenat și familiarizat cu boxul. Dealtfel, în urma cu câțiva ani , Andrei a fost un foarte bun jucător de box. Citește mai multe amănunte despre competiție și vezi o GALERIE FOTO pe SportAlba24.ro […]

 
 

Publicitate

Publicitate