Este oficial. Fostul fundaș al alb-negrilor, Eduard Schuller, vândut prin „mica publicitate”, a semnat cu echipa din liga a III a, Fortuna Brazi. După ce a fost dorit de Dinamo și Astra, se pare că albaiulianul a decis să primească oferta de 30.000 de euro, fără TVA, a celor din Prahova.

„Mai sunt de lămurit cu lichidatorul judiciar al clubului Unirea Alba Iulia câteva aspecte legate de situația internaționalului, dar jucătorul este al nostru”, a declarat Virgil Munteanu, președintele Fortunei Brazi, pentru Prosport.

Schuller ar urma să primească un salariu lunar de 5.000 de euro, conform liga2.ro.

Lotul divizionarei C prahovene se află în acest moment în Antalya pentru pregătire.

Reamintim că printre echipele care l-au dorit pe fundașul de 18 ani, Eduard Schuller, se numără Dinamo București, Astra Ploiești și FC Gyor.

Miercuri, 6 februarie, albaiulianul a fost scos la licitație printr-un anunț la „mica publicitate” în România Liberă.

Iată ce conținea anunțul:

„Administratorul judiciar al SC. Fotbal Club Unirea 2006 S.A Alba Iulia vinde, pe bază de ofertă de preț, în data de 12.02.2013, ora 11.00, pe jucătorul, Schuller Eduard George, fundaș central. Orice club interesat de cumpărarea jucătorului trebuie să obțină acordul în scris al jucătorului, acord care trebuie să fie depus la sediul administratorului judiciar în original. Condițiile de participare la licitație sunt cuprinse în caietul de sarcini care se poate achiziționa de la lichidatorul judiciar cu cel puțin o zi înainte de desfășurarea licitației. Garanția de participare la licitație este de 2.500 de euro (curs BNR din ziua plății) și poate fi constituită cu filă CEC sau prin virament în contul societății deschis la Banca Transilvania RO79BTRL00101202666406XX cu cel puțin o zi înainte de desfășurarea licitației. Ofertele de preț vor fi depuse în plic.”

 

 

Comentarii

  1. Dan spune:

    bine ca nu ati scris in martie materialul :))

  2. Unirist spune:

    Pot fi folositi acesti bani pentru a plati o parte din datoriile clubului?(fosti jucatori, cheltuieli curente etc)?

 
 

Publicitate

Publicitate