Liber de contract, fundașul albaiulian Florin Ilie nu duce lipsă de oferte. Apărătorul se află în vacanță la Alba Iulia și, deşi a negat interesul celor de la ACS Poli pentru el, a recunoscut că este în discuții cu FC Brașov și Pandurii Târgu Jiu pentru un eventual transfer. 

Chiar dacă a retrogradat în Liga a II-a alături de Concordia Chiajna, Ilie a avut un sezon bun. Acesta a bifat 14 partide în Liga I, unde a adunat 955 de minute și două goluri pentru echipa din Chiajna.

Deși toate ziarele de sport îl dau ca și transferat la ACS Poli Timișoara, Florin Ilie are o altă părere despre cele scrie în presa centrală.

„Eu momentan sunt în vacanță. Nu am vorbit cu nimeni de la Timișoara, singurele echipe de la care știu că am oferte sunt FC Brașov și Pandurii Târgu Jiu”, a declarat Florin Ilie.

Astăzi, fundașul albaiulian își sărbătorește și ziua de naștere, iar dorințele sale sunt legate atât de fotbal, cât și de viața personală.

„Pe plan personal, îmi doresc multă sănătate, asta e cel important, restul se rezolvă de la sine. Pe plan sportiv, îmi doresc să ajung să joc în Champions League. Vreau să-mi găsesc echipă și să am cât mai multe jocuri să cresc în evoluții, cam asta îmi doresc de ziua mea”, a punctat Florin Ilie.

Fotbalistul este născut pe 18 iunie, 1992, astfel că astăzi a ajuns la 21 de ani și valorează 250.000 de euro conform transfermarkt.de.

Florin Ilie este un produs 100% al Unirii Alba Iulia, unde a fost pregătit de Alexandru Kalanyos.

 
 
 

Publicitate

Publicitate