IMG_5401Performanță rar întâlnită în Liga a IV-a. Fundașul central al echipei Performanța Ighiu, Cosmin Oltean, a reușit să încheie sezonul fără să primească nici un cartonaș galben sau roșu.

Cosmin Oltean este unul dintre cei mai buni fundași centrali din Liga a IV-a, iar faptul că a rezistat fără să primească vreun avertisment dovedește că intervențiile apărătorului de la Performanța au fost de o acuratețe mai rar întâlnită în Liga a IV-a, în vreme ce protestele au fost inexistente din partea fundașului albaiulian.

„Pur și simplu s-a întâmplat să nu iau cartonaș. În 5 ani, maxim trei galbene am luat, nu îmi propun așa ceva, pur și simplu se întâmplă. Normal că încerc mereu ca atunci când deposedez să o fac corect, iar alunecările e bine să le eviți pentru că sunt riscante, dar eu folosesc și acest procedeu când este necesar”, a declarat Cosmin Oltean, fundaș central Performanța Ighiu.

Cosmin Oltean este unul din fundașii centrali promițători din acest județ. Apărătorul a jucat până acum la Kozara Vințu de Jos, Mureșul Oarda de Jos și Performanța Ighiu, însă echipa lui de suflet pentru care ar evolua la orice oră este Unirea Alba Iulia.

„Dacă  voi avea ceva oferte aș fi tentat să plec la o altă echipă, depinde de oferte. Dacă voi avea ceva mai bun, voi lua în calcul oferta. Orice fotbalist din județ cred că își dorește să joace la Unirea Alba Iulia, altfel e când joci pe Cetate”, a adăugat Cosmin Oltean.

Cosmin Oltean este născut pe 5 martie 1990, a evoluat 20 de partide în acest sezon pentru Performanța Ighiu și a marcat un singur gol.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate