Vineri, de la ora 15.00, a avut loc derby-ul etapei cu numărul 9, din cadrul Ligii a III-a, seria a 5-a. Metalurgistul Cugir a pierdut în faţa liderului cu scorul de 1-3

Național Sebiș a intrat foarte bine în joc și au fost tot timpul primii la minge. Nesincronizarea din partea echipei din Cugir a făcut ca scorul să ia proporții în favoarea oaspeților, care în minutul 21 deschideau scorul, prin șutul lui Blănaru. Nici după golul primit băieții lui Opric nu s-au trezit și meciul continua să decurgă în favoarea sebișenilor, care în minutul 36 măreau avantajul de pe tabelă prin același Blănaru, după o fază de contraatac. Până la pauză scorul rămânea neschimbat.

A doua repriză avea să aducă ceva mai multe faze la poarta oaspeților. În ciuda atacurilor periculoase și a încurajărilor venite din partea suporterilor, cugirenii nu reușeau să marcheze. Minutul 55 avea să aducă prima eliminare pentru oaspeţi, ca după aproximativ 20 de minute, respectiv în minutul 77  să vină şi cea de-a doua eliminare din tabăra liderului. În inferioritate numerică, Naţional Sebiş a ţinut piept fayelor periculoase create de cugireni. Mai mult decât atât, în minutul 86 oaspeții profitau de o lovitură de pedeapsă,din care reuşeau să mai marcheze o dată, prin acelaşi Blănaru dună un penalty bine executat. Golul de onoare al cugirenilor venea în minutul 90 când Iovănescu a marcat pentru a închide tabela.

La meci au fost prezenţi peste 500 de spectatori.

 Marius Opric(ACF Metalurgistul Cugir 1939) a mizat pe: Tiut, Man, Radu, Buta, Trăşcan, Ispas, Neagu, Goronea, Cîrstan, Lupşan, Negură, Lăncrănjan, Ianc, Tăban, Şuvaina, Iovănescu,  Câmpean, Itu.

În timp ce Mihai Petcuţ(CS Naşional Sebiş) a contat pe:  Joldeş, Mînecan, Coţan, Miron, Neacşu, Morariu, Beriar, Dobricean, Blănaru, Boziaş, Albert, Neacşa, Bar, Balint,  Ţăra, Norbert, Jude

 

Comentarii

  1. […] mai multe pe Sport.Alba24.ro (adsbygoogle = window.adsbygoogle || […]

 
 

Publicitate

Publicitate