Pe o căldură sufocantă, vicecampioana sezonului trecut, CSO Cugir a întâlnit Dalia Sport Daia Română. Cugirenii, cotați ca favoriți la câștigarea Ligii a IV-a, au reușit să învingă cu scorul de 2-1 echipa care a terminat pe locul 5, sezonul precedent.

Elevii conduși de Emil Țâmpea au reușit să treacă de prima provocare a acestui sezon, învingând Dalia Sport Daia Română cu scorul de 2-1. Cugirenii au deschis scorul prin Itu, care au transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 13. Restul reprizei a fost „umplută” cu câte două-trei ocazii din partea ambelor echipe. Cu un minut înaintea expirării timpului regulamentar, Deaconu a înscris în poarta apărată de Ștef.

A doua repriză a debutat cu o mare ocazie a cugirenilor, ratată de Iovănescu, care a tras în portar, din zece metri. În minutul 50 al partidei, Daia a obținut un penalty după un contraatac purtat de Lenghel, care a fost faultat în interiorul careului de către Tăban. Penalty-ul a fost executat de antrenorul-jucător Paul Ciucă. După ce dăienii au redus din diferență, cugirenii s-au aruncat în atac și doar intervențiile lui Ștef a făcut ca scorul să nu ia proporții.

CSO Cugir: Lăncrănjean, Tăban, Ștefan, Dan, Sîrbu, Deaconu, Goronea, Lupșan, Șuteu, Iovănescu, Itu

Rezerve: Conțiu, Șuvaină, Grozav, Mihu, Isac, Muntean, Apa

Antrenor: Emil Țîmpea

Dalia Sport Daia Română: Ștef, I. Scheau, Colcer, Morariu, Hileagă (60 Gh. Cibu), Gh. Scheau, Medrea, Ciucă, Lăcătuș, M. Neag, Lenghel

Rezerve:  A. Cibu, Mihalache, N. Neag, Gh. Cibu

Antrenor: Paul Ciucă

Etapa viitoare, CSO Cugir se va deplasa la Zlatna, în timp ce Daia va juca pe teren propriu cu FC Cugir.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate