După o săptămână în care au făcut mişcare în fiecare zi, voluntarii Asociației „Pro Tinerețe” din Alba Iulia, împreună cu tinerii doritori s-au „refugiat” în sala de sport a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” pentru o partidă de volei.

O nouă zi plină de voie bună și mișcare. De asta au avut parte voluntarii și tinerii prezenți vineri în sala de sport a Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. A fost zi pentru volei, un sport care în acest an ne-a adus atâtea bucurii odată cu frumosul parcurs al echipei din „Mica Romă”, Volei Club Alba-Blaj. După zile și zile pline de sport și socializare, toată această trudă se datorează tinerilor voluntari, care au izbutit un minunat proiect. Întreg evenimentul este finanțat de Fundația Comunitară Alba prin programul YouthBank.

La eveniment a fost prezent un veteran al voleiului albaiulian, Sandu Covaciu. Acesta le-a deslușit tinerilor câteva amintiri din perioada sa „de glorie”, dar și câteva sfaturi despre jocul de volei.

Sâmbătă, cu începere de la ora 10.00, proiectul „Săptămâna Sănătății” a continuat cu un cros pe traseul Alba Iulia – Cetea.

Duminică, 26 mai, de la ora 15.00, la Baza Sportivă din Ampoi II va avea loc un concurs sportiv, plin de surprize pentru tineri.

FOTO: Denisa Goția, Cătălina Sofica

 
 
 

Publicitate

Publicitate