Atmosferă de sărbătoare, duminică, în sala „Timotei Cipariu” unde peste 500 de oameni au luat parte la partida din cadrul etapei cu numărul opt din Divizia A1 de volei feminin. Echipa condusă de Marius Macarie și Liliana Bogendorfer s-a impus cu 3-0 (pe seturi 25-17, 25-22 și 25-20) contra celor de la Unic Piatra Neamț și continuă să surprindă.

Fetele de la Volei Club Alba-Blaj s-au dăruit exemplar în jocul de duminică, iar publicul a avut grijă să poarte echipa spre o nouă victorie. Dacă primul set a fost câștigat detașat la opt puncte (25-17), setul secund a adus o echipă vizitatoare mai tenace și mai atentă, dar chiar și așa blăjencele au reușit să se impună.

Setul trei a fost câștigat de elevele lui Macarie, care continuă să surprindă în Divizia A1 de volei feminin.

Succesul de duminică nu poate fi pus la îndoială, iar atmosfera creată meci de meci la Blaj este una de vis. De menționat este că, în acest sezon, Volei Club Alba-Blaj și-a vândut scump pielea, chiar și atunci când a pierdut, iar evoluția fetelor nu a lăsat nici un minut de dorit.

Cristi Pustai prezent la meci

Antrenorul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaș, Cristi Pustai a fost și el prezent în tribunele sălii ”Timotei Cipariu”. Antrenorul prim divizionarei a fost aclamat de galeria echipei gazdă. Acesta a aplaudat intenția galeriei din Blaj.

 
 
 

Publicitate

Publicitate