Volei Club Alba-Blaj a încheiat turneul de promovare neînvinsă. Duminică, echipa pregătită de Liliana Bogendorfer și Emil Ciufudean s-a impus cu 3-0, la capătul unui meci lipsit de miză pentru ambele formații, întrucât cele două grupări și-au asigurat promovarea încă de sâmbătă.

Alba-Blaj a avut primele două seturi la discreție, pe care le-a câștigat  cu 25-16, 25-17. În sfertul trei, gruparea din Brăila și-a revenit și a dominat ostilitățile, fapt ce a enervat-o pe antrenoarea Liliana Bogendorfer. Deși au fost conduse cu 10-6 și 20-16, echipierele din Blaj au revenit, dar nu a fost suficient încât să câștige al treilea set, încheiat cu scorul 27-29.

Al patrulea set a fost la discreția echipei din Blaj; fetele pregătite de Liliana Bogendorfer nu au avut nici o emoție în privința obținerii celui de-al treilea punct, pe care l-au obținut cu scorul de 25-21.

În urma victoriei de duminică, Volei Club Alba-Blaj a promovat în Divizia A la volei feminin de pe prima poziție, iar CSM Brăila a promovat și ea în prima divizie.

De remarcat a fost devotamentul celor peste 550 de spectatori care și-au încurajat echipa și de această dată, demonstrând că Blajul merită echipă de volei în Divizia A.

 
 
 

Publicitate

Publicitate