Formația de volei feminin Volei Club Alba-Blaj a reușit să promoveze în Divizia A, după ce, sâmbătă, s-a impus în fața celor peste 600 de spectatori prezenți în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj. Atmosfera creată în tribune a fost una superbă, iar prestația fetelor antrenate de Liliana Bogendorfer s-a ridicat la nivelul aşteptat de public.

În primul sfert, Volei Club Alba Blaj a dominat jocul de la un capăt la celălalt și a reușit să se impună cu 25-12. În sfertul doi, gruparea sosită din București a încercat să pună unele probleme, însă acestea nu au rezistat în fața asediului blăjean decât în începutul setului 2. Cel de-al doilea set s-a încheiat cu scorul de 25-16.

Ultimul set a fost la discreția echipei din Blaj, care s-a impus cu 25-15. Andreea Niculescu și compania și-au adjudecat victoria cu scorul de 3-0 și au promovat în ”elita” voleiului românesc, după un sezon în care a învins numai cu 3-0.

În urma succesului obținut sâmbătă, Volei Club Alba-Blaj a promovat în Divizia A, obținând cea mai însemnată performanță pentru sportul județului nostru în acest an. Duminică, în ultimul meci al turneului de promovare, Volei Club Alba-Blaj va întâlni CSM Brăila într-un meci ce va conta doar pentru palmares, ambele echipe fiind deja promovate. La partida de la Blaj a asistat și președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, alături de primarul Blajului, Gheorghe Rotar.

 
 
 

Publicitate

Publicitate