În fața a peste 200 de spectatori, echipa antrenată de Alexandru Weber a reușit a treia victorie consecutivă în Divizia B la handbal masculin. Voința Sebes a învins HC Sibiu cu scorul de 29-22 (12-8) în derby-ul rundei cu numărul trei.

După această victorie, băieții antrenați de Alexandru Weber pot să înceapă calculele pentru accederea în Divizia A la handbal masculin. Radu Balasz a fost fără îndoială omul meciului, portarul gazdelor având câteva intervenții decisive în fața sibienilor.

Alexandru Weber a folosit în meciul cu HC Sibiu următorul lot: Radu Balasz, Radu Muntean, Iulian Grozav, Iancu Mărginean, Cristian Drâmbărean, Adrian Cunțan, Alexandru Borbely, Lucian Nimu, Bogdan Borza, Sorin Sorohan, Mihai Macarie, Mihai Muntean, Marius Jurcă, Silviu Morariu, Dănuț Cutean, Alexandru Chiriță.

„Am început puţin mai greu, e un start bun în faţa propriilor suporteri, am aşteptat lume la sală şi le mulţumesc că au venit şi au fost alături de noi. Consider că după minutul 20 am fost numai noi pe teren, până în finalul partidei. Remarc toată echipa, cu un plus pentru poartă, care a fost fantastic astăzi. Am încercat să creem un grup unit, o familie şi sper să fim în continuare la fel.” a declarat Alexandru Weber, antrenor Voinţa Sebeş

Pentru echipa din Sebeș au marcat: Raul Muntean 8, Mihai Macarie 5, Silviu Morariu 4, Iulian Grozav 3, Adrian Cunțan 3, Bogdan Borza 3, Iancu Mărginean 1, Lucian Nimu 1, Marius Jurcă 1.

Etapa viitoare, Voința Sebeș va întâlni HC Sighișoara în fața propriilor suporteri.

 
 
 

Publicitate

Publicitate