IMG_6234Voința Sebeș a învins fără probleme CSȘ Sighișoara cu scorul de 33-21, după ce la pauză gazdele conduceau cu 16-10. În urma acestui succes formația lui Weber își continuă cursa pentru locul secund în Divizia A de handbal masculin. 

Echipa lui Weber a fost destul de relaxată în prima parte, drept urmare a încasat rapid trei cartonașe galbene, însă ulterior, sebeșenii și-au revenit și au reușit să termine prima repriză cu șase goluri avans.

Repriza secundă nu a adus prea multe modificări pentru formația din Sebeș. Mai exact în primele zece minute ale reprizei secunde portarul Radu Balasz a reușit să nu încaseze nici un gol și a avut și câteva intervenții salutare.

Succesul sebeșenilor nu poate fi pus la îndoială, însă prestația de astăzi a fost departe de potențialul real al echipei, care a demonstrat mai multă forță în jocuri mai importante.

IMG_6295Antrenorul oaspeților a vrut să scoată echipa de pe teren

Când mai era un minut și jumătate până la finalul primei reprize Florin Baciu l-a faultat dur pe un adversar, iar antrenorul vizitatorilor a cerut cartonașul roșu. După o discuție aprinsă cu cei doi arbitri tehnicianul vizitatorilor și-a chemat jucătorii pe bancă.

„Circul” făcut de antrenorul oaspeților a durat câteva minute, sportivii săi revenind pe teren, într-un final.

 
 
 

Publicitate

Publicitate