Performanța Ighiu își continuă seria victoriilor din acest an, duminică, echipa pregătită de Paul Ciucă a învins 4-0 la Sântimbru, echipă care va avea un cuvânt de spus în acest sezon. Oltean, Lenghel, Turuș și Toma au marcat pentru succesul echipei lui Ciucă, grupare ce va întâlni liderul etapa viitoare.

În minutul 5 Cosmin Oltean trimite cu capul în plasă o minge ce venise din bară la apărătorul Performanței. Avea să fie 0-2 în minutul 10 când după o lovitură liberă trimisă în bara porții lui Szabo mingea a revenit la Lenghel care a îndeplinit o simplă formaliitate.

După pauză tot  Performanța a avut ocazii, Dani Ianc a tras la colțul lung del a 20 de metri dar Szabo a respins în lateral, iar în minutul 59 Turuș face 3-0. Scorul final a fost stabilit de Toma, în urma unui corner Turuș a trimis cu capul, Szabo a respins de sub transversală, iar Toma a împins balonul în portă.

În minutul 85 Toma de la Performanța este eliminat pentru un fault în careu, iar penalty-ul executat de Rusz a fost parat de Boldi.

Viitorul Sântimbru (antrenor Sorin Mărginean):94. Szabo – 5. Dobârtă, 8. Ov. Crişan, 2. Borşoi, 15. Meteşan, 11. Dumbra, 13. Ruscă, 7. M. Lupşan, 19. Dumitrescu, 6. E. Hălălae (cpt.) 10. C. Hălălae. Au mai jucat: (David, Seliuc, Rusz);

Performanţa Ighiu(antrenor Paul Ciucă): 12. Boldi – 16. Ov. Turuş (cpt.), 3. C. Oltean, 18. Colcer, 17. G. Toma, 7. D. Ianc, 11. Oniche, 5. P. Ciucă, 4. Frenţiu, 9. M. Lenghel, 8. A. Cernea. (Hada, Soporan, D.Dănilă, Fl. Barbu).

Etapa viitoare Viitorul Sântimbru va juca  în deplasare cu Olimpia Aiud, iar Peformanța va juca la Oarda cu CSO Cugir.

 
 
 

Publicitate

Publicitate