IMG_3014Viitorul Sântimbru a ratat ca-n curtea școlii în meciul cu Performanța Ighiu. Echipa antrenată de Paul Ciucă a fost în corzi la meciul cu Sântimbru, doar portarul Pojar a făcut ca Ighiul să nu primească gol cu Sântimbru. 

În prima parte a jocului gazdele au trecut pe lângă gol în repetate rânduri, însă portarul Pojar sau neșansa au făcut ca partida dintre Viitorul și Performanța să se încheie fără gol.

Din păcate pentru echipa lui Comșa, partida s-a încheiat 0-0. rezultat ce nu convine gazdelor, care au ratat clasarea pe locul secund.

Pentru antrenorul Paul Ciucă ar putea fi ultimul joc pe banca celor de la Ighiu, în vreme ce Viitorul Sântimbru a intrat în vacanță, după ce a obținut locull trei la finele acestui sezon.

Iată cele două distribuții:

Viitorul Sântimbru: Stănilă, Creța, Sg. Oară, Ov. Crișan, C. Hălălae, Dumbra, E. Hălălae, Ruscă, Drăghiciu, Breaz, Rancea. au mai jucat: Dreghiciu, Nagy, Pascu, Vințan, Mocoiu. Antrenor: Dan Comșa.

Performanța Ighiu: Pojar (omul meciului), Soporan, Oltean, G. Toma, Bălaș, Frențiu, Hada, S. Turuș, Dănilă, Ov. Turuș și Morar. A mai jucat Mura. Antrenor: Paul Ciucă.

Iată rezultatele înregistrate astăzi: 

Cuprirom Abrud – Metalul Aiud 11-0

Olimpia Aiud – Energia Săsciori 8-1

Rapid CFR Teiuș – CS Ocna Mureș 1-2

.

 
 
 

Publicitate

Publicitate