Cupa Hagi Sâmbătă a avut loc la Alba Iulia etapa a II-a a Cupei „Hagi-Danone”. Capul de afiș al rundei a fost partida dintre Europa Alba Iulia și Viitorul Abrud, dispută câștigată categoric de moții lui Marius Pocol.  

În primul meci al zilei, Unirea Alba Iulia a învins cu 5-2 FC Rival Alba Iulia, astfel, după două etape, echipa lui Vasile Gheorghe are trei puncte, în vreme ce gruparea lui Laurențiu Daniel are două înfrângeri consecutive la Cupa „Hagi-Danone”.

Scorul etapei a fost realizat de Viitorul Aiud, echipă ce a dispus de Kinder Alba Iulia cu 7-0. Olimpia Aiud nu a mai avut „inspirația” din prima rundă, când elevii lui Remus Țălnar au învins Viitorul Aiud. În etapa a doua, Unirea Juniors i-a învins pe Aiudenii lui Țălnar cu 5-1, iar tehnicianul Sandu Kalanyos a demonstrat încă odată că are în „curte” fotbaliști talentați.

Cel mai așteptat joc al zilei a fost cel dintre Europa Alba Iulia și Viitorul Abrud. Abdrudenii au învins 4-0, după un meci frumos, dar în care abrudenii au dominat partida.

Ultima partidă a zilei dintre CSO Cugir și CSȘ Blaj a fost adjudecată de CSO Cugir, formație ce va avea un cuvânt important de spus în lupta pentru primele locuri.

Reamintim că la nivelul județului nostru această competiție este organizată de către AJF Alba, în colaborare cu Gheorghe Hagi.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate