DSC_0882Victorie lejeră pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară a învins cu scorul de 79-36 pe teren propriu pe Univesitatea CSM Oradea într-o partidă din etapa a VIII – a Ligii Naționale de baschet feminin. Echipa antrenată de Popov a început greu partida, dar și-a revenit pe parcurs și nu a mai dat adversarelor nicio șansă de câștig.

După un prim sfert dominat de multe greșeli, încheiat cu scorul de 16-12 pentru gazde, în cea de-a doua pătrime, universitarele s-au impus categoric cu scorul de 32-2 și au intrat la pauza mare cu un avantaj de 34 de puncte pe tabela de marcaj.

La revenirea de la cabine, jocul a continuat cu CSU la conducere, care a câștigat și ultimele două sferturi și s-a impus în final cu scorul de 79-36. Punctele echipei noastre au fost marcate de Jessica Kuster (20 pct), Ogowumi Agunbiade (20 pct), Alexandra Uiuiu (11 pct), Marta Fodor (8 pct), Dora Denisa Ardelean (2 pct),  L’Oreal Joy Price (8 pct), Valencia McFarland (2 pct) și Mihaela Gherman (2 pct).

”Am jucat foarte leneș pe început de meci, în special în defensivă, unde apărarea om la om nu a funcționat, însă pe final de prim sfert ne-am revenit și nu am mai avut niciun fel de probleme. Am reușit să exersăm unele lucruri, în special în apărare și chiar dacă împotriva unei echipe slabe, consider că ne-a prins bine ca antrenament. Sunt mulțumit de cum a ieșit ceea ce am exersat, mai avem multe de lucrat, mai ales că ne așteaptă multe meciuri în perioada următoare și nu ne va fi ușor. Am ales, de asemenea, să odihnesc unele jucătoare, să trimit în teren pe toată lumea, pentru că urmează un program infernal, în special săptămâna viitoare”, a declarat antrenorul Miroslav Popov la final de meci.

Partida următoare pentru echipa din Alba Iulia va avea loc luni, începând cu ora 18:00, pe teren propriu, în Liga Europei Centrale, cu echipa din Cehia, Kara Trutnov.

foto-video: Daniel BLOSS

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate