csu alba iuliaEchipa universitară a realizat a 4-a victorie la rând din noul sezon, pe teren propriu cu Olimpia Brașov, scor 75-65 (19-20, 24-19, 20-14, 12-12).

Deși echipa brașoveană nu a reușit până acum să treacă de echipa albaiuliană, meciul de astăzi le-a pus la ,,muncă’’ pe jucătoarele CSU Alba.

Echipa antrenată de Popov a respectat statutul de favorită a jocului, dar a avut ceva probleme la jocul defensiv, acest lucru reieșind și din scorul strâns al partidei. Primul sfert al jocului a fost dominat de brașovence, dar echipa albaiuliană nu s-a lăsat și a răsturnat  scorul până la  pauza mare, scor 43-39.

 

Cel de-al treilea sfert a fost câștigat de elevele lui Miroslav Popov cu scorul de 63-53, dar brașovencele au făcut presiune pe jucătoarele albaiuliene până la sfârșit când jocul s-a terminat și meciul s-a încheiat cu scorul de 75-65.

Pentru CSU Alba Iulia au punctat Wumi Agumbiade – 21, Jessica Kuster – 17,  Valencia McFarland – 5, Alexandra Uiuiu – 7, L’Oreal Price – 10, Milica Deura – 1, Larisa Toma – 14 (a lipsit iar Elisabeth Pavel).

În etapa viitoare, CSU va juca, miercuri, cu Universitatea Cluj, iar sâmbăta viitoare cu CSM Târgoviște, pe teren propriu.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate