meci baschetMeci ușor pentru baschetbalistele din Cetatea Marii Uniri, într-o partidă care a contat pentru etapa a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Confruntarea dintre CSU Alba Iulia și Rapid București a fost câștigată net, de elevele lui Miroslav Popov. Baschetbalistele din Alba Iulia nu au avut niciun fel de problemă în fața oponentelor din Capitală, câstigând cu scorul final de 99 – 37. Pe sferturi rezultatele fiind  37 – 13; 29 – 9; 18 – 8; 15 – 7, pentru fetele de la CSU Alba Iulia.

Adversarul modest de sâmbătă seara, i-a permis antrenorului Popov să folosească toate jucătoarele valide din lot.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Jessica Kuster – 23, Marta Fodor – 16, Milica Deura – 15, Alexandra Uiuiu și Ogowumi Agunbiade – 13, Valencia McFarland – 7, L’Oreal Joy Price – 6, Dora Ardelean -5, Mihaela Gherman – 1.

A fost încă un meci în care galeria Grupo Arnsberg nu și-a încurajat favoritele, deoarece este cunoscut faptul că există o divergență între echipă și suporteri. Chiar dacă a fost un meci ușor, cu un adversar modest, publicul a venit să vadă specatacolul din teren.

De menționat că începând cu această partidă și în continuare în următoarele 3 dispute, pe care CSU le mai are de jucat pe propriul teren, clubul universitar, în colaborarecu Serviciul Social din cadrul Primăriei Alba Iulia, invită toți iubitorii de baschet, care vin la sală, să ia parte la o acțiune caritabilă, în preajma Sărbătorilor de iarnă.

Începând cu această sâmbătă, suporterii și nu numai sunt așteptați la meciurile de acasă, să aducă la sala de sport haine, obiecte, produse sau sume de bani, care vor fi donate înainte de Crăciun unor familii din oraș aflate în dificultate.

De asemenea, donații se pot face și în zilele de marți și joi, de la ora 20.00, în cadrul programului de antrenamente gratuite de aerobic, de la sala Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

FOTO – VIDEO: Daniel BLOSS

 
 
 

Publicitate

Publicitate