În a doua zi a Campionatului Universitar de fotbal în sală, au fost desemnate cele patru finaliste. Pentru locul III se vor lupta Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj Napoca și Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia, în timp ce pentru marea finală de la Iași se vor duela Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureș.

Prima semifinală dintre Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj Napoca și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a fost una foarte echilibrată. Studenții din Sibiu au reușit să se impună cu scorul de 3-2.

În cea de-a doua semifinală s-au înfruntat Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureș. Meciul a fost unul foarte „încins”, din toate punctele de vedere. Albaiulienii au condus rapid cu 2-0, dar studenții din Târgu Mureș au revenit, iar scorul la pauză arăta 2-2. În cea de-a doua repriză, albaiulienii au forțat victoria, fiind mai mereu în atac. Golul victoriei oaspeților a venit cu mai puțin de 2 minute înainte de fluierul final al partidei.

Studenții albaiulieni au ratat un penalty obținut cu 35 de secunde înainte de finalul meciului, un penalty vehement contestat de către oaspeți, care l-au îmbrâncit pe unul dintre arbitrii partidei.

Cei de la UAB au fost susținuți de aproximativ 200 de fani, care i-au încurajat pe toată durata partidei.

Echipele care participă la finala mare de mâine (în acest caz Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureș) vor intra în ultima fază a competiției „Student Sport” ce va avea loc la sfârșitul lunii mai, la Brașov.

 
 
 

Publicitate

Publicitate