Tensiune maximă în prima zi a competiției „Student Sport”. Cele opt echipe participante au încercat încă din primele meciuri să își adjudece primele puncte și să înceapă cu dreptul grupa, pentru a-și asigura un mic avantaj pentru calificare.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a învins în primul meci cu 7-2  după ce la pauză scorul a fost 1-2. Aflat la Alba Iulia prin programul „Erasmus”, Juan de Castro a marcat două goluri pentru UAB, în victoria cu  Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

În primul meci al zilei, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a remizat 3-3 cu Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureș.  În al doilea joc, Universitatea „Transilvania” Brașov a pierdut 2-8 partida cu Universitatea de Nord din Baia Mare.

În al treilea joc,  Universitatea „George Barițiu” din Braşov a pierdut la limită jocul cu UMF Târgu Mureș, 1-2.

Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia – Universitatea „Babeș Bolyai” Cluj-Napoca, 7-2

Universitatea „1 Decembrie  1918” a câștigat categoric jocul cu Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Chiar dacă clujenii au deschis scorul în urma unei erori de portar, albaiulienii au revenit rapid în joc și au egalat prin Juan De Castro. Tot UBB a condus cu 2-1, după un contraatac școală.

După pauză, studenții pregătiți de Vasile Ursu au revenit în joc și au marcat de șase ori, fără să mai primească gol. Atacantul celor de la Cuprirom Abrud, Romică David a marcat trei goluri, Florea a mai marcat o dată și  Breaz a închis lista marcatorilor.

Pentru Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au evoluat: Ene Țiboc, Corado Leba (potari), Juan De Castro,  Andrei Pașca, Alexandru Florea, Ion Trăscăian, Aurel Breaz, Ioan Nemeș, Romică David,  Alexandru Moguț.

„A fost greu, cu una dintre cele mai mare universități din țară pe domeniul de Educație Fizică și Sport. Vreau să le mulțumesc băieților pentru dăruirea de pe teren și pentru tot ceea ce fac pentru UAB”, a declarat Vasile Ursu, antrenorul echipei din Alba Iulia.

Studentul spaniol Juan De Castro a fost  decisiv pentru UAB

Aflat în România prin programul de burse „Erasmus”, studentul Juan De Castro marcat două goluri pentru echipa albaiuliană. Acesta a fost selectat după ce a participat la un trial de selecție, iar antrenorul Vasile Ursu a avut încredere în el.

„În ultima săptămână, am făcut o selecție și s-a prezentat și el. E un jucător talentat, aleargă, muncește. M-am bucurat că un student străin a avut curajul să participe la o astfel de acțiune”, a mai spus Vasile Ursu.

Juan De Castro a marcat primele două goluri ale echipei noastre și s-a făcut remarcat prin jocul său bun la mijlocul terenului.

Victorie în al doilea meci pentru UAB!

Echipa pregătită de Vasile Ursu a învins cu 6-0  Universitatea Transilvania Brașov.  Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a dominat tot jocul, iar portarul brașovenilor a limitat proporțiile scorului.

Iată toate rezultetele de luni:

Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu  – Universitatea „Petru Maior” Târgu Mureș 3-3

Universitatea  Transilvania Brașov – Universitatea de Nord Baia Mare 2-8

Universitatea „George Barițiu” Brașov – Universitatea de Medicină Târgu Mureș 1-2

Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia – Universitatea „Babeș Bolyai” Cluj Napoca 7-2

„Lucian Blaga” Sibiu – „George Barițiu” Brașov 5-2

Transilvania Brașov – „1 Decembrie 1918” Alba Iulia 0-6

„Petru Maior” Târgu Mureș – Universitatea de Medicină Târgu Mureș 7-3

Universitatea de Nord Baia Mare – Universitatea „Babeș Bolyai” Cluj-Napoca

httpv://youtu.be/YTX6t5YoQ6A

 
 
 

Publicitate

Publicitate