Studentele Geanina și Simona continuă ședințele gratuite de aerobic și fitness, dedicate studenților de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. După mai bine de o lună, am luat din nou pulsul orelor gratuite oferite de studentele de la Educație Fizică și Sport.

Marţi, peste 30 de fete se aflau la program, fără să țină cont că sărbătorile pascale băteau la ușă. Cele două studente care se ocupă de pregătirea celor care doresc să asiste la un astfel de program au mărturisit că recordul a fost de peste 60 de fete prezente în sala de sport, iar lista înscrierilor este în continuare deschisă.

”Îmi place foarte mult când văd că în sală se lucrează zâmbind! Nu concep să se facă mișcare afișând o față plictisită. Lucrăm mult la creșterea rezistenței cardio-vasculare, prin exerciții specifice. Dacă prestăm gratuit, nu înseamnă că eu și colega mea acceptăm pauzele lungi și dese și nici un tempo scăzut al antrenamentului. Din contră, eu lucrez cu studenții circuite pilometrice, care prin denumirea lor dau o notă explozivă exercițiilor. Deviza noastră e:  Nu există nu pot!”, a spus Geanina.

Toți cei care doresc să se înscrie la cursurile de aerobic și fitness trebuie să se prezinte după sărbători la sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, marțea și joia de la ora 18.30. Acest program este dedicat exclusiv studenților și nu se percepe nici o taxă pentru ședințele de pregătire.

httpv://youtu.be/w_FsWxcxJbY

 
 
 

Publicitate

Publicitate