Școala cu Clasele I-VIII din Micești a găzduit, marţi, festivitatea de inaugurare a noii săli de sport, despre care profesorii au mărturisit că o așteptau demult. Investiția totală s-a ridică la suma de 800.000 de lei, fiind destinată exclusiv orelor de sport din cadrul şcolii.

La inaugurare au asistat primarul Mircea Hava, viceprimarii Paul Voicu și Ioan Bogățan, prefectul Ștefan Bardan, comandantul Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, Marcel Domșa, inspectorul şcolar general Cornel Sandu, inspectorul şcolar adjunct Ioana Crâsnic (fosta directoare a şcolii), dar și directorul Liceului cu Profil Sportiv, Nicușor Marcu. Prezența directorului Nicușor Marcu nu a fost deloc întâmplătoare, întrucât Şcoala cu clasele I-VIII din Micești va trece în consorțiul Liceului cu Profil Sportiv din Alba Iulia.

Sala de sport beneficiază de vestiare, dușuri și grupuri sanitare, iar dotările pot fi invidiate de multe școli generale din Alba Iulia.

Demonstrație de talent a elevilor de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul”

Elevii Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au făcut spectacol, cu ocazia inaugurării sălii de sport. Au avut în program demonstraţii de dansuri medievale, populare și vals, apoi au cântat în italiană, dar și muzică populară.

La final, două dansatoare ale școlii din Micești au încheiat un program artistic ce s-a dovedit a fi spectaculos și apreciat din plin de cei prezenți.

Vă prezentăm o galerie foto de la eveniment:

httpv://youtu.be/a1cSGTRA2b0

 
 
 

Publicitate

Publicitate