10314569_525702750873441_4446362598469137551_nVineri, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a fost prezent în județul Alba. După ce a făcut o mică „haltă” la Galda de Jos, Burleanu s-a oprit mai apoi pe „Cetate”, după care s-a deplasat la Sebeș pentru a discuta cu primarul Alexanndru Dăncilă despre înființarea unui centru de excelență la Sebeș. 

Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu UEFA și cu autoritățile locale din Sebeș ar putea crea un centru de excelență la Sebeș. Baza ar fi pusă pe copii sub 14 ani, însă nici celelalte grupe de vârstă nu vor fi neglijați.

În Sebeș, președintele FRF a vizitat bazele sportive din Sebeș, după care s-a deplasat la Luncile Prigoanei pentru a vedea condițiile de antrenament și cantonament de acolo.

Un punct vizitat care l-a impresionat pe Răzvan Burleanu a fost terenul de fotbal de la Galda de Jos. Șeful FRF a rămas uimit de ceea ce a putut face un primar pentru infrastructura stadionului din localitate.

„ Terenul de la Galda i-a plăcut foarte mult și chiar l-a felicitat pe domnul primar pentru ceea ce a făcut acolo, a demonstrat că se pot face lucruri frumoase atunci când se vrea”, a declarat Sorin Corpodean, președinte AJF Alba.

Cel mai probabil, Răzvan Burleanu va susține sâmbătă o conferință de presă pentru a-și prezenta concluziile oficiale după vizita făcută în Sebeș și la bazele sportive aferente acestui oraș.

 
 
 

Publicitate

Publicitate