Președintele Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală, a fost joi la Alba Iulia, pentru a pune la punct unele detalii legate de organizarea meciului de baschet de pe 31 martie, All Stars Game. Aceasta s-a declarat mulțumită de cele găsite la Alba Iulia, dar a semnalat și unele lipsuri, ce fac referire la sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Venită de la un alt All Stars Game, Carmen Tocală nu a rămas peste noapte la Alba Iulia, dar a explicat în detaliu de ce a ales oraşul pentru eveniment.

”Noi socotim rata de progres și potențialul pe care-l are fiecare comunitate. Iată că această comunitate din Alba Iulia cere baschet. All Stars Game-ul este un eveniment, aș spune eu cel mai mare eveniment din baschetul feminin”, a declarat Carmen Tocală.

Spectacolul de la Alba Iulia va cuprinde un bal de caritate, un spectacol baschetbalistic, iar în cadrul acestui eveniment va fi organizată și o licitație, care va avea tot un scop caritabil.

Sala din Alba Iulia nu este neapărat o problemă pentru președintele Federației Române de Baschet. Aceasta a nominalizat doar vestiarele, însă a arătat faptul că situaţia este similară la nivel național.

Nu ar fi exclus ca la Alba Iulia să fie organizat și un centru de excelență.

httpv://youtu.be/BTIV2AMxlew

 
 
 

Publicitate

Publicitate