Mihai Beldie - BMW 120d - Ranca 2014 - 24La finele săptămânii treucte, la Rânca s-a desfășurat prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă „Dunlop” 2014. Traseul de la Rânca s-a dovedit a fi unul din cele mai tehnice trasee, iar Mihai Bedie Jr. a reușit să se claseze pe primul loc la categoria diesel. 

După ce inițial etapa a fost pusă sub semnul întrebării din cauza condițiilor meteorologice, totul s-a desfășurat în condiții normale, iar albaiulianul Mihai Beldie a participat alături de Eduard Tontsch la bordul unui BMW 120d, în vreme ce Tontsch a condus un BWM 2002.

După o evoluție bună, Mihai Beldie a câștigat prima întrecere din 2014, chiar sub privirile prezentatoarei de la „Promotor”, Roxana Ciuhulescu.

„A fost o etapă reușită, care mi-a confirmat faptul că pot să fiu foarte rapid, că sunt într-o formă fizică excelentă. Ritmul bun avut la bordul mașinii de concurs se datorează colaborării mele cu școala de conducere defensivă. Pregătirea fizică este un alt punct important în antrenamentul meu, medicul meu (care este chiar sora lui, Mihaela Beldie – n.r.) oferindu-mi suportul”, a declarat Mihai Beldie Jr.

În acest moment, Mihai Beldie este pe primul loc la categoria diesel și probabil pe această poziție va încheia și sezonul.

foto: www.rallyzoom.ro

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate