Succes dramatic obţinut de LPS Alba Iulia pe propriul teren. Echipa pregătită de Valentin Urian s-a impus la limită în jocul cu BC Sepsi Sfântu Gheorghe, cu scorul de 68-64 (pe sferturi 15-12, 19-22, 14-15 şi 20-15), după un final „de infarct.”

LPS Alba Iulia a început bine meciul, având 15-12 după primul sfert, dar la pauză s-a intrat cu scor egal, 34-34. Apoi, echipa din Sfântu Gheorghe a ieşit mai motivată şi a reuşit să se distanţeze la şase şi la opt puncte, dar formaţia lui Valentin Urian a reuşit să revină şi să câştige jocul pe final.

Partida a făcut parte din etapa a III-a a Campionatului Naţional  de Baschet Feminin (Under 18), fiind a doua fază a calificărilor la turneul final.

Pentru LPS Alba Iulia au marcat: Florina Palco 22, Iuliana Petrifălean 14, Andreea Hada 15, Daniela Enache 9, Ana Maria Pogan 4, Iulia Taltabeţ 4.

În faza următoare a competiţiei se califică primele patru echipe din grupa de cinnci. La meciul din sala LPS Alba Iulia au fost prezenţi Tomas Bilek (fostul antrenor al CSU Alba Iulia), Tereza Brantlova, Andreea Beldian (baschetbaliste CSU Alba Iulia), George Lăncrănjan, Bogdan Duma şi Petru Eleş.

httpv://youtu.be/b6dxE1JP4bk

httpv://youtu.be/yhpjchbynDQ

 
 
 

Publicitate

Publicitate