CS Universitatea Alba Iulia  s-a reunit, joi dimineață, iar prima misiune a fetelor pregătite de Tomas Bilek și George Lăncrănjan a fost să treacă cu brio peste vizita medicală. De la reunirea lotului a absentat Becca Tobin. Sportiva va reveni în țară, cel mai probabil pe 25 august, deoarece a suferit o operație minoră și are interdicția de a zbura.

La vizita medicală au participat Eniko Tarța, Jovana Vukoje, Bianca Voica, Laura Drăgoescu, Ildiko Nagy, Tereza Brantlova, Amanda Thompson,  Zenta Melnika, Alexandra Uiuiu și  Katya Abramzon.

 Alexandra Uiuiu s-a întors la CSU Alba Iulia. Laura Drăgoescu vrea aurul cu trupa lui Bilek

Baschebtalista Alexandra Uiuiu a revenit la Alba Iulia după ce acum două sezoane aceasta a mai evoluat pentru CS Universitatea. Sportiva are gânduri mari și speră ca, alături de colegele de echipă, să ajungă să cucerească o medalie.

„Vin la Alba Iulia cu gânduri foarte bune, mă bucur că m-am întors aici. Alba are o echipă bună, a progresat foarte mult în ultimele sezoane. Alba are un antrenor bun, jucătoare foarte bune. Obiectivul este lupta pentru titlu, asta ne dorim noi și asta-și dorește toată lumea. Îmi doresc ca fanii să vină în număr cât mai mare la sală. Am văzut că vine mai multă lume decât acum doi ani când am fost eu. Sper să vină să ne susțină, pentru că publicul este al șaselea jucător”, a declarat Alexandra Uiuiu, baschetbalistă CS Universitatea Alba Iulia.

O altă achiziție a echipei din Alba Iulia este Laura Drăgoescu. Sportiva a mărturisit că-și dorește să obțină medalia de aur alături de gruparea din Cetatea Marii Uniri.

„Vin la Alba Iulia cu gânduri mari, să câștigăm o medalie, dacă se poate cea de aur. Tot timpul îmi doresc mai mult. Am vorbit cu conducerea de la Alba, mi-a plăcut ideea lor și am acceptat să vin aici. Orașul e micuț, dar frumos. Colegele sunt ok, pe majoritatea le cunosc, am mai jucat cu ele”,  a declarat Laura Drăgoescu.

CS Universitatea va pleca joi în cantonament la Târgu Secuiesc, iar ulterior la un turneu internațional.

httpv://youtu.be/XV0QG-aVLno

 
 
 

Publicitate

Publicitate