Dalia Sport Daia Română – Europa Alba Iulia a fost partida care a încheiat prima etapă din Liga a IV-a, din retur. Partida de la Daia a fost una cât se poate de disputată. Motivați de antrenorul Paul Ciucă, jucătorii echipei gazde au încercat să producă surpriza în această etapă.

”Europenii” au început excelent partida de la Daia, iar Marius Cristea a deschis scorul în minutul 4, din lovitură liberă de la marginea careului mare, în urma unui henț comis de portarul Alin Mureșan. Marius Cristea a înscris cu un șut care l-a lăsat fără replică pe goalkeeper-ul Daiei.

După pauză, ”europenii” au fost egalați în urma unui corner executat de Marius Benga, iar Gabriel Rotaru și-a dat autogol. Egalitatea pe tabelă a fost restabilită de Marius Cristea din penalty, în urma unei faze contestate de gazde.  Scorul final a fost stabilit de Ponoran, care i-a taxat pe contraatac pe fotbaliștii lui Paul Ciucă.

httpv://youtu.be/VtgEX_fEvSA

 

 

Comentarii

 1. silviuispas spune:

  din partea mea toate felicitarile conducerii si a baietilor bravo hai dalia

 2. gygyone spune:

  multumim silviule mult pentru incurajari si sustinere de oameni ca tine avem nevoie nu sa vina in valea straji sa ne critice si sa ne injure cand ne luptam cu echipe mari cu salarii pretentii etc. plus de asta si cu arbitri multa sanatate si multumim pentru incurajari si te asteptam in vale la meci

 3. APReadyMMXII spune:

  Ar putea antrenorul echipei ASDSPDR sa recunoasca faptul ca meciul a fost pierdut din cauza ‘baietilor’ lui din teren? Ar putea sa recunoasca faptul ca nu se poate compara la nivel profesional ASDSPDR cu Europa Alba-Iulia.
  Mentalitatile tre’ sa se schimbe ,schimbati imaginea fotbalului, ca doar arbitrii decid meciurile si noi mereu suntem dezavantajati, nu-i asa?
  Echitabil ar fi fost sa-i fi luat si lui Ţuţunel (cineva de dupa gard) un interviu fiindca eu cred ca si el spunea acelasi lucru, ca arbitrul (vezi doamne) ne-a dezavantajat si meciul…..din cauza lui a avut deznodamantul care l-a avut.
  CHEERS!

 4. silvius spune:

  Cataline daca insistai cu inca2 intrebari te lua paul la bataie:))) el in loc sa vorbeasca despre meci ca nu au tras nici un sut pe poarta se ia de cornel aron care a arbitrat impecabil:))

 5. am fost acolo spune:

  Daia e o echipa care are o inima mare…echipa asta nu pacaleste fotbalul pt ca e o echipa cu spirit de lupta…si asta e un lucru din ce in ce mai rar in societatea cotidiana unde domina filfizonii si vrajeala…Daia e o echipa cu demnitate care joaca pt Daieni…Europa pt cine joaca? de aceea nu poate fi comparat naturalul cu artificialul oricat de profesionist ar fii…iar in meciul asta care se indrepta spre egal pt cine intelege arbitrul a facut diferenta, si asta nu e o scuza ci o realitate…in cele din urma important nu e scorul ci daruirea si ardoarea cu care s-a jucat…asta e ceea ce ramane.

 6. CE VREI SA ZICI....? spune:

  Daia nu mai este echipa cu inima mare si spirit de lupta,daia este marioneta lui paul ciuca care a avut grija sa scape de toti daienii de akol doar pentru a fi el liber sa,,,,……………

 
 

Publicitate

Publicitate