Prima etapă din cadrul fazei finale județene a Cupei Liceelor la fotbal în sală și-a desemnat, marţi, primii câștigători. Liceul „Dr. Lazăr” din Baia de Arieș și Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia și-au adjudecat primele victorii din această fază a competiției.

După un parcurs dificil în prima fază a competiției, marţi s-au întâlnit în Sala de Sport a Colegiului Tehnic „Apulum” cele patru câștigătoare ale grupelor. Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazu” Alba Iulia (Grupa I), Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” Alba Iulia (Grupa a II-a), Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș (Grupa a III-a) și Liceul „Dr. Lazăr” Baia de Arieș (Grupa a IV-a) au disputat primele partide din ultima fază a competiției.

În prima partidă, elevii din Baia de Arieș au evoluat fără reproș împotriva echipei Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. După un avans de cinci goluri la pauză, Liceul „Dr. Lazăr” din Baia de Arieș  a încetinit ritmul în repriza secundă, scorul final fiind de 6-1.

În a doua partidă, ocnamureșenii au început în forţă disputa cu elevii de la Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa”, însă, după aproximativ cinci minute, elevii din Alba Iulia au revenit în joc și au marcat de patru ori în prima repriză. În cel de al doilea mitan, partida a fost foarte disputată, însă fără noroc pentru oaspeții din Ocna Mureș, care au pierdut partida cu scorul de 4-3.

Vezi mai jos rezultatele primei etapă din faza finală a Cupei Liceelor:

Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazu” Alba Iulia – Liceul „Dr. Lazăr” Baia de Arieș 1-6 (Radu/ Voicu 3, Oaidă, Pleșa, Țâr)

Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” Alba Iulia – Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș 4-3 (Bota 3, Dobârtă/Andrea, Cristea, Silviu)

Clasament:

1. Liceul „Dr. Lazăr” Baia de Arieș 3 (6-1)

2. Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” Alba Iulia 3 (4-3)

3. Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș 0 (3-4)

4. Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazu” Alba Iulia (1-6)

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate