CSU Alba Iulia a reușit cea mai mare performanță din istoria clubului. Fetele de la CS Universitatea s-au calificat în semifinalele Cupei României, după ce, miercuri, s-au impus în returul cu CSBT Alexandria. Scorul final a fost  65-54 (pe sferturi17-14,  20-14, 16-8 și 12-18) și a arătat că echipa din Alba Iulia începe să reaprindă speranțele fanilor.

Calificarea în semifinale asigură echipei CSU Alba Iulia disputarea unei finale, iar, dacă sorții vor fi de partea lor,  fetele care evoluează pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri vor putea juca chiar finala mare.

Succesul de miercuri nu a putut fi pus nici un minut la îndoială, deoarece „alb-albastrele” au condus tot jocul. Reamintim că echipa de la Alba Iulia este construită de Petru Eleș, iar munca din spatele terenului este asigurată de Bogdan Duma și rectorul UAB, Daniel Breaz. Trebuie amintit faptul că CSU Alba Iulia va licita în perioada următoare pentru a obține organizarea meciurilor din semifinale și finale la Alba Iulia.

httpv://youtu.be/vi8_YXLDWdI

 

Comentarii

  1. mda spune:

    Cum si pe marele antrenor nu-l nominalizezi? sa nu-mi spui ca le antreneaza duma dupa ce „termina” b***k cu ele. Ar fi prea mult. Oricum, aici suntem locul 4 si semifinale.

    1. Scuza-ma! Felicitari si lui George Lancranjan

  2. fancsu spune:

    La inceputul turului era gata sa-i „linsati” pe toti. Nu stiu de ce, noi romanii, nu putem aprecia munca unora chiar si atunci cind „nu sint pe val”. Eu felicit intreaga echipa pentru eforturile depuse in acest tur si apreciez faptul ca si-au rezolvat problemele interne reusind sa-si atinga obiectivul propus la inceput de sezon. Felicitari antrenorilor, jucatoarelor, conducerii…Ati reusit o mare performanta avind in vedere de unde ati plecat fata de celelalte echipe din tara!!! HAI CSU!

 
 

Publicitate

Publicitate