CS Universitatea a pierdut, miercuri, partida restantă cu CSM Târgoviște, după ce la pauză scorul era 34-34, iar la final tabela indica 66-77 (pe sferturi 13-16, 21-18, 16-23 și  16-21). Echipa din Alba Iulia a ținut piept campioanei, formație preocupată mai mult alte jocuri din campionat decât de restanța de la Alba Iulia.

CS Universitatea a început bine jocul cu CSM Târgoviște și după primul sfert tabela indica 13-16 pentru vizitatoare. Sfertul secund a fost câștigat de CS Universitatea cu 21 la 18, astfel că la pauză era egalitate.

În sfertul trei,  CSM Târgoviște s-a desprins la șapte puncte pe tabelă, scorul fiind 50-57 după trei sferturi, iar echipa lui Popov a început să cedeze în fața campioanei.

În ultimul sfert, CS Universitatea a căutat zadarnic egalitatea, în vreme ce campioana și-a continuat raidurile ofensive. Chiar dacă nu s-a apropiat periculos, echipa lui Popov a încercat să rămână mereu în coasta adversarelor și să amenințe avantajul de pe tabelă.

Au marcat pentru CS Universitatea: Amanda Thompson 19,  Jovana Vukoje 11,  Becca Tobin 9, Tereza Brantlova 8, Laura Papp 6,   Katya Abramzon 6,  Alexandra Uiuiu 5,  Zenta Melnika 2,

CSU a rezistat o repriză cu campioana

CS Universitatea a luptat de la egal la egal cu campioana României, timp de  o repriză. Fetele pregătite de Miroslav Popov au fost egale doar o repriză campioanei, iar în sfertul patru echipa din Târgoviște și-a permis să aștepte doar greșelile echipei din Alba Iulia, erori care nu au încetat să apară, dar, chiar și așa, jocul de la Alba Iulia a fost unul strâns.

În tribunele sălii  de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia s-au aflat peste 250 de oameni printre care și președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, precum și vicepreședintele Florin Roman. Nici la acest meci galeria „Gruppo Arnsberg”  nu a susținut CS Universitatea Alba Iulia; aceștia au avut câteva momente în care au susținut echipa din Alba Iulia.

Probleme din nou cu jandarmii

În sfertul patru, după ce au contestat o decizie a arbitrului Adrian Habor, o parte din spectatorii care făceau în trecut parte din „Gruppo Arnsberg” au fost din nou luați în primire de jandarmi.

Aceștia au avut discuții cu arbitrul și meciul a fost reluat doar după ce spiritele s-au calmat în sală.

httpv://youtu.be/WRer6NJxkmY

 
 
 

Publicitate

Publicitate